2013-11-23 10:26:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Magasra tette a mércét

Napi horoszkóp november 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne sajnáljon magától egy kis szabadidőt: a vizes helyek ma épp oly vonzók, mint nyáron voltak. Igaz, most csak a fedett uszodákra számíthat, de az sem utolsó lehetőség. Ragadja meg a családját, és vigye őket is magával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor tudva, vagy tudattalanul, dühíti, hogy mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki! Ok a veszekedésre, de a megoldásra is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nincs semmi sürgető teendője, miért is sietne kikelni az ágyból? A család is szívesen szenderegne még, hagyja, hadd ugráljanak a gyerekei délig is pizsamában. Ha nagyon fáradt, azt is megengedheti egyszer, hogy pizza futárt hívjon.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Itt az ideje az alapos nagytakarításnak. Talán azt hitte, hogy megúszhatja egy kis porolással, porszívózással. Ám hamarosan kiderülhet, hogy nagyobb a gond, mint hitte volna. Még nem késő a tél előtt megjavíttatni a dolgokat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Vigyázzon, mert bármily ártatlannak is véli ön a tréfáját, belemarhat valakibe, akit a legkevésbé akart volna megbántani. Valószínűleg teljesen alaptalanul vádolja őt. Ártatlanabb, és ártalmatlanabb, mint gondolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szokásához híven megint sikerült igen magasra tennie a mércét. Márpedig, ha sokat próbálkozik, abba belefárad. Legyen elégedett a kevesebbel is, és akkor van esélye boldoggá tennie másokat. És persze saját magát is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Igazán szép hétvégére számíthat. A kedve is jobb, és meg is tudja győzni a kedvesét, hogy valamilyen közös kalandba belevágjanak. Ha mégsem, akkor induljon el egyedül, vagy a gyerekeivel! Ma ne üljön otthon - nagyon unná!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Munkával kénytelen tölteni az időt, és ez most már komolyan nehezére esik. Ha nem ad magának egy kis szabadidőt, valami felüdülést, akkor hamarosan belebetegszik a kötelességeibe. Legalább este rúgjon ki a hámból!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyébe lépő Nap jobb kedvre deríti. Még ha kifejezetten nem is süt önre, akkor is kedve támadhat kirándulni, vagy valahova elutazgatni kicsit. A játékos kedve másokra is átragad. Biliárdozzon, vagy vegyen részt egy sakk maratonon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma inkább ne akarjon konyhatündérkedni. Nagy az esélye annak, hogy mindent odaéget, és kozmás, ragacsos, vagy éppen sületlen ételt produkál. Inkább keressen egy jó éttermet, vagy bízza meg a társát a feladattal!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem szereti, ha nem történik semmi. Elvárja, hogy nyüzsögjön ön körül az élet. De a stabilitást is. Márpedig, ha ön nem tesz ez utóbbiért semmit, akkor azzal minden felelősséget nagyvonalúan a partnerére hárít. Ez nem fair!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kellemes kirándulásra számíthat, ahol sikerül felidéznie a régi idők hangulatát. Most teljes szívéből érzi: semmi nem múlt el, minden érzés, élmény, és főleg minden szeretet önnél maradt. Ez a fiatalság titka. Éljen, mintha mi sem történt volna.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: